Onze aanpak

"Ons team van bekwame vakmensen staat borg voor een perfecte plaatsing en afwerking."

MAAK KENNIS MET ONS TEAM

1. Eerste gesprek

Op basis van een schets of plan bestuderen we de ruimte. Vertel ons hoe je leeft, wat voor jou belangrijk is. In welke stijl en opstelling zie je de keuken, badkamer of interieurinrichting van jouw dromen. In dit eerste gesprek staan onze binnenhuisarchitecten je graag bij met professioneel advies.


2. Materiaalkeuze

Wil je leuke ideetjes qua ontwerp en materiaalkeuze dan geeft onze toonzaal u een eerste impressie van de mogelijkheden. Ook hier adviseren we je bij de materiaal- en kleurenkeuzes en bespreken we alle mogelijkheden.


3. Vrijblijvende offerte

Wij komen graag ter plaatse voor persoonlijk advies en een prijsofferte.


4. 3D ontwerp

Van de kasten, keuken of interieurinrichting wordt een plan en fotorealistische 3D presentatie gemaakt, zodat je een duidelijk beeld krijgt van wat je als eindresultaat mag verwachten. Uw project zal er dus volledig uitzien zoal jij het voor ogen hebt.


5. Opmeting

Bij de opmeting worden alle detailmaten, werkbladhoogte en kastverdelingen samen met jou bepaald. Op vraag wordt daarna ook een detailplan gemaakt voor de positionering van elektrische en sanitaire leidingen.


6. Werkvoorbereiding

De werkvoorbereiding gebeurt volledig op PC, waarbij de materialen automatisch geoptimaliseerd worden. Vanuit de tekening worden alle boor- en freesprogramma's gegenereerd, die aan de machines via barcode worden opgeroepen. In ons atelier wordt alles zo veel mogelijk afgewerkt en gemonteerd. Hierdoor kunnen wij op een zo kort mogelijke tijdspanne de werken ter plaatse uitvoeren.


7. Atelier

Met zeer performante CNC-machines kunnen we met hoge precisie de meest uiteenlopende kasten en interieurs realiseren. Op de nieuwe kantenlijmer met laser/airtec technologie worden afboordingen met nulvoeg gerealiseerd. In de montage en spuitafdeling maken onze vakmensen het verschil. De lat ligt zeer hoog. En dat wordt door onze klanten steeds gewaardeerd.


8. Plaatsing

Een team van 28 bekwame vakmensen met jarenlange ervaring binnen ons bedrijf staat borg voor een perfecte uitvoering en afwerking. Door de combinatie van fabricage én plaatsing in eigen beheer blijft het ganse productieproces onder controle. Indien nodig zorgen wij eveneens voor aanpassingen aan het sanitair, de ruwbouw, elektriciteits-, vloer- en tegelwerken.